Termeni si conditii

Produse
Pretul produselor

Produsele prezentate sunt disponibile contra unui pret stabilit in moneda specificata pe site, pret care poate fi supus diverselor reduceri sau promotii. Pretul este cel valabil la momentul emiterii comenzii si acesta nu include si cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Muraly M&A S.R.L. işi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor prezentate fara o notificare prealabila adresata clientului. Pretul nu poate fi modificat ulterior confirmarii de catre Muraly M&A S.R.L. a comenzii.

Garantia produselor
Toate produsele prezente pe site sunt supuse conditiilor de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.

Care este durata pastrarii produselor in cos?
Selectarea produselor in cos nu implica si rezervarea lor, aceasta situatie operand ulterior plasarii comenzii. Produsele sunt pastrate in cosul de cumparaturi o perioada de timp limitata de la adaugare.

Comanda
Cum plasez comanda?
Produsele dorite vor fi selectate in urma vizualizarii paginii de detaliu corespondenta fiecaruia. Dupa alegerea marimii, a culorii si cantitatii dorite, produsul va fi selectat prin butonul “Adauga in cos”. Ulterior selectarii tuturor produselor dorite spre a fi achizitionate, se va apasa butonul “Plaseaza comanda”. Ulterior se va verifica valabilitatea si corectitudinea numarului de telefon si a adresei de livrare si facturare.
Produsele din cosul de cumparaturi si pretul final sunt vizualizate in sectiunea “Comanda ta”. Dupa alegerea modalitatii de plata si dupa bifarea acordului pentru Termeni si conditii, comanda este lansata prin apasarea butonului ”Plaseaza comanda”.
Daca ati ales sa faceti plata cu cardul, va trebui sa furnizati datele solicitate de procesatorul de plati electronice prin card bancar agreat de Muraly M&A S.R.L., care opereaza ca portal securizat de plati.

Unde gasesc informatiile despre comanda?
Sectiunea “Contul tau” ofera posibilitatea verificarii stadiului unei comenzi, de la momentul plasarii pana in etapa sa de livrare.
Pot modifica comanda?
O comanda plasata nu suporta modificari precum adaugarea articolelelor noi sau schimbarea marimii sau a culorii produselor.
Daca comanda a fost plasata, clientul poate modifica datele personale in primele 2 ore de la plasare, prin solicitare scrisa la adresa office@muraly.ro

Cumularea mai multor comenzi
Nu este acceptata cumularea mai multor comenzi, fiecare comanda lansata urmand a fi tratata individual.

Anularea comenzii
Exista posibilitatea anularii comenzii prin solicitare scrisa la adresa office@muraly.ro, in primele 2 ore de la plasarea comenzii.

Plata comenzii
Sunt acceptate urmatoarele modalitati de plata:
1. Plata online prin card. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Aceste tranzactii sunt efectuate in conditii de siguranta deplina.
2. Plata numerar la livrarea coletului, prin achitarea sumei datorate catre reprezentatul firmei de curierat. Aceasta modalitate de plata este acceptata doar in Romania și este denumita plata RAMBURS.
3. Plata print transfer bancar. Puteti plati prin ordin de plata sau transfer bancar (internet banking) in contul RO 60 INGB 0000 9999 0488 3878 deschis la ING Bank. Specificati la detalii plata numarul comenzii dvs, pe care o gasiti in mailul de confirmare a inregistrarii comenzii.

Dreptul Muraly de a selecta comenzile
Ne rezervam dreptul de a anula comenzile plasate de utilizatori ce au refuzat livrarile sau care au returnat mai mult de 25% din contravaloarea comenzilor. In acelasi timp, ne rezervam dreptul de a selecta comenzile care includ un numar mare de produse de acelasi fel sau cantitati mari de produse livrate la aceeasi adresa.

Discounturi
Perioada de reduceri

In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, aplicand-se cuantumul cel mai mare. Promotiile sunt aplicabile doar in perioada lor de valabilitate şi doar in limita stocului disponibil.
Ne rezervam drept de a stabili regulamentele promotiilor şi concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.